Oglejte si stran ZOI Pjongčang 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 71 člansko olimpijsko reprezentanco Slovenije v Pjongčangu na spletnih straneh Olimpijskega komiteja Slovenije. Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Podprimo olimpijske sanje!

Podprimo olimpijske sanje!
Spoštovani, podporniki olimpizma! Cilj in sanje številnih mladih športnic in športnikov je nastop na olimpijskih igrah in delo ter prizadevanja OKS-ZŠZ kot krovne nevladne organizacije športa v Sloveniji je, da nas bodo naši olimpijci in olimpijke navduševali tudi v prihodnje.
Hvaležni bomo, če boste podporo mladim slovenskim športnikom in športnicam izrazili tudi Vi. S sporočilom Finančni upravi RS lahko odstopite 0,5% vaše dohodnine v podporo programu športnih štipendij, ki ga izvaja OKS-ZŠZ. Svojo odločitev lahko sporočite na naslednje načine:
- nastisnete in izpolnite enega od spodnjih obrazcev, ki ga prepognete, zalepite in pošljete na naslov: Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez, Šmartinska 140, 1000 Ljubljana ALI
- s pčomočjo sistema eDavki na spletni povezavi:
https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Introduction/AllForms.aspx

Odstop dela dohodnine je popolnoma brezplačen, saj se v primeru, da se za odstop 0,5% vaše dohodnine ne odločite, ta sredstva vrnejo v državni proračun.

1. Obrazec, kjer donirate sredstva za športne štipendije pri OKS
2. Obrazec, kjer donirate sredstva katerikoli športni organizaciji v Sloveniji, ki ima urejen status
 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji