Sredozemske igre Tarragona 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 260 člansko reprezentanco #TeamSlovenia za Sredozemske igre v Tarragoni (Španija). Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Dan OKS in priznanja OKS

Dan OKS in priznanja OKS
15. oktobra 1991 je bil ustanovljen Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez. Letos bomo rojstni dan krovne športne organizacije na Slovenskem praznovali 13. oktobra v Ljubljani.
Poleg tega, da  bomo na prireditvi v Ljubljani podoživeli največje športne uspehe slovenskih športnikov in športnic v minulem letu in se spomnili odmevnih akcij s področja športa za vse, bomo tudi letos podelili nekaj visokih priznanj Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez za zaslužne športne delavce, trenerje, športnike in športne organizacije. Mednarodni olimpijski komite je tokrat razpisal visoko priznanje s področja Šport onkraj meja.

Poziv k predlogom za prejemnike priznanj in razpis priznanja, ki ga letos podeljuje Mednarodni olimpijski komite si lahko ogledate v priponkah (Razpis za priznanja, Podelitev priznanj).

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji