Sredozemske igre Tarragona 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 260 člansko reprezentanco #TeamSlovenia za Sredozemske igre v Tarragoni (Španija). Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Coca Cola in Olimpijski komite Slovenije za mlade perspektivne športnike

Coca Cola in Olimpijski komite Slovenije za mlade perspektivne športnike
Coca-Cola HBC Slovenija je v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije zasnovala izobraževalni program za mlade perspektivne športnike. Obeta se zanimiv program v Portorožu.
Športniki se pri združevanju svoje športne kariere z izobraževanjem ali delom pogosto srečujejo s težavami. Doseganje visoke ravni športne uspešnosti od športnika zahteva intenziven trening in sodelovanje na tekmovanjih doma in v tujini, kar je težko uskladiti z izzivi in omejitvami izobraževalnega sistema in trga dela. To je poglavitni vzrok za omenjeni Coca-Colino Akademijo za mlade, od katere pričakujemo veliko. Gre za projekt, ki nudi podporo mladim pri doseganju njihovih poklicnih ambicij. Program Coca-Coline Akademije za mlade je raznolik in vključujoč ter zasnovan tako, da mlade spodbuja pri usvajanju poslovnih znanj in življenjskih veščin, ki jim bodo kasneje v pomoč pri zaposlitvi.
 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji