Evropske igre Minsk 2019

Kliknite tukaj in spremljajte reprezentanco #TeamSlovenia za 2. Evropske igre Minsk 2019. Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Tek 4.mostov 2019

Tek 4.mostov 2019
Tek 4.mostov je eden največjih športnih dogodkov v Sloveniji, vezan na amatersko tekaško prireditev v nočnem času po idiličnem srednjeveškem mestu Škofja Loka in njegovi okolici.
Pobudniki projekta so Valerija in Ivo Čarman, ki zadnjih 20 let z obiskom Miklavža osrečujeta borce tretjega nadstropja, ter mamica Urška Kolenc, katere deklica Ema ni zmogla boja in bo navijala z druge strani mavrice.

Namreč, porodila se je ideja o ozaveščanju ljudi o bolezni, o katerih govorimo potiho in s strahom v srcu. Govorimo oraku, ki v Sloveniji vsako leto prizadene veliko otrok. Ideja pobudnikov je, da bi na tekaško prireditev ''Tek 4.mostov'' v Škofji Loki povabili zmagovalce 3.nadstropja. To so otroci, ki so premagali raka, borci, ki so v najbolj ranljivi starosti doživeli in preživeli boj življenja in se zato veselijo vsakega dne posebej.

Postanite del tega druženja tudi Vi!
Več o dogodku najdete tukaj.

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji