Oglejte si stran ZOI Pjongčang 2018

Kliknite tukaj in spremljajte 71 člansko olimpijsko reprezentanco Slovenije v Pjongčangu na spletnih straneh Olimpijskega komiteja Slovenije. Na voljo so nastopi, rezultati, slike, videi, novice in še mnogo drugih zanimivosti.

Slovenske športne barve

Na Olimpijskem komiteju Slovenije si že nekaj let prizadevamo poenotiti podobo slovenskega športa in ugotavljamo, da Slovenci uporabljamo zeleno, modro in belo barvo kot slovenske športne barve zelo pogosto. Da bo uporaba pravilna, smo s skupaj z avtorjem,
Ivom Tomcem, pripravili poseben priročnik z naslovom Slovenske športne barve in uporaba državnih simbolov, v katerem so številni nasveti in priporočila zbrana na enem mestu.
Poleg informacij o barvah smo zbrali podatke o pravilni uporabi slovenskih simbolov, priporočila, kako uporabiti napis Slovenija in kako združiti vse grafične elemente na športni opremi, dotaknili pa smo se tudi zvestih podpornikov slovenskega športa – navijačev. 
 
Želimo si, da vam bomo s priročnikom olajšali marsikatero odločitev, in upamo, da bomo skupaj uspešno poenotili podobo slovenskega športa.

Priročnik slovenske športne barve in uporaba državnih simbolov                   
                                                                                                                                                                                        
 
Olimpijska reprezentanca Slovenije na otvoritvi poletnih olimpijskih iger v Rio de Janeiru 2016

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji