Usposabljanje SD1

Tek nas druži! Pridružite se tudi vi!

Tek nas druži! Pridružite se tudi vi!
Poletje nas je prijetno ogrelo in sprostilo. Verjamemo, da je bilo polno prijetnega druženja in gibanja. Naj tako ostane tudi v jeseni.
Zato vas prijazno vabimo na rekreativna druženja, ki bodo od septembra dalje po različnih krajih Slovenije.
 
V Mercatorju že vrsto let spodbujajo ljudi različnih generacij k aktivnemu življenjskemu slogu. Tudi letos so pod motom Tek nas druži pripravili številne aktivnosti, s pomočjo katerih ste lahko tudi odlično pripravljeni za sodelovanje na Volkswagen ljubljanskem maratonu in Lumpi teku. 
Tako že poteka aktivna vadba za otroke po Sloveniji – Lumpi tekovadba. Skupaj s tekaškim trenerjem Urbanom Praprotnikom se otroci pripravljajo na jesenski Lumpi tek.

Poskrbeli pa so tudi za vse ostale, ki bi se želeli udeležiti največje tekaške prireditve v Ljubljani. Mercatorjevi zaposleni že pridno trenirajo in lahko se jim pridružite na njihovih treningih. Treningi so prilagojeni tako za izkušene tekače kot za tiste, ki so šele na svojih tekaških začetkih in si želijo postopnega osvajanja tekaškega znanja in kondicije. 
Tudi če ste se odločili, da letos še ne boste tekli na maratonu, se lahko pridružite delavnicam, kjer boste osvojili prvine nordijske hoje in teka ter se skupaj z otroki navduševali za gibanje. Delavnice bodo od septembra dalje potekale po različnih krajih širom Slovenije.
 
Sicer pa vsa Mercatorjeva druženja potekajo v športno-rekreativnem duhu, torej nikakor niso tekmovalne narave, pač pa so namenjana gibanju in druženju. V Mercatorju bodo veseli vaše družbe, da boste skupaj z njimi delili dobro voljo, aktiven življenjski slog ter vzajemno krepili občutek za skupnost.

PRIJAVITE SE TUKAJ!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji