Sklepni dogodek Športnih iger zaposlenih 2019 na Jesenicah

Sklepni dogodek Športnih iger zaposlenih 2019 na Jesenicah
V soboto, 21.9.2019 se je s sklepnimi Športnimi igrami zaposlenih na Jesenicah zaključila že peta sezona športnega druženja zaposlenih v Slovenskih delovnih organizacijah.
Organizacija letošnjega dogodka je bila zaupana Športni zvezi Jesenice in vodji regijske pisarne OKS-ZŠZ Jesenice, Branku Jeršinu. Poleg OKS – ZŠZ in Športne zveze Jesenice je pri organizaciji sodeloval tudi Zavod za šport Jesenice, ŠD- kegljaški klub Jesenice, Tenis klub Jesenice, ŠD – odbojkarski klub Jesenice, ŠD nogometni klub Jesenice in ŠD košarkarski klub Jesenice.
Čez 350 predstavnikov iz 28 delovnih organizacij se je v dobrem športnem vzdušju pomerilo v nogometu, košarki, odbojki, tenisu, kegljanju in prstometu.

Prisotne so uvodoma pozdravili Miha Rezar, podžupan Občine Jesenice, mag. Janez Sodržnik, prvi podpredsednik OKS –ZŠZ in Rajko Peternelj,  predsednik Športne zveze Jesenice.
Pokale in medalje sta podelila mag. Taja Škorc, vodja programov športa za vse in športa na lokalni ravni na OKS- ZŠZ in Rajko Peternelj,  predsednik Športne zveze Jesenice.

FOTO

VIDEO

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji