Usposabljanje SD1

Usposabljanje po programu Mednarodnega olimpijskega komiteja

Usposabljanje po programu Mednarodnega olimpijskega komiteja
Slovenski športniki s svojimi uvrstitvami na mednarodni sceni vedno znova navdušujejo. Njihovo delo je največkrat rezultat velikega strokovnega znanja njihovih trenerjev in ostalih deležnikov v klubu. Majhnemu narodu v tekmi z velikimi tudi sicer ne ostane nič drugega kot znanje, znanje, znanje....
Olimpijski komite Slovenije vabi kandidate k prijavi na razpis usposabljanja po programu MOK. Program usposabljanja zajema teoretični del s predavanji, pripravo in predstavitev seminarskih nalog ter predvsem širjenje izkušenj in prenos dobrih praks. Prednostna ciljna skupina za prijavo na razpis so zaposleni sekretarji ali strokovni delavci na nacionalnih in lokalnih športnih zvezah ter strokovni delavci večjih športnih klubov.

Podporo pri usposabljanju nudi MOK preko programa Olimpijske solidarnosti. Izbrani udeleženci se programa udeležijo prostovoljno in brezplačno. Za prejem diplome MOK je potrebno sodelovati pri vseh sklopih programa. Več informacij je v priloženem razpisu. Zainteresirani kandidati se lahko udeležijo tudi informativne delavnice, ki bo v ponedeljek, 16. decembra 2019 ob 12.00 uri v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru.

Rok za prijavo je 20.12.2019. Prijavo je potrebno oddati na priloženem prijavnem obrazcu.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji