OI Pariz 2024

Psihološki pristopi pri rehabilitaciji športnika

Psihološki pristopi pri rehabilitaciji športnika
Inštitut za športno medicino Maribor organizira delavnico z naslovom Psihološki pristopi pri rehabilitaciji športnika. Delavnica bo 5. marca 2020 ob 16:00 uri v prostorih Medicinske fakultete, Univerze v Mariboru.
Delavnico bo vodil univ. dipl. psiholog Matej Lunežnik. Matej je priznan psiholog, ki že vse življenje deluje na športnem področju. Odličen alpski smučar in športnik po duši, je v svoji športni karieri dolga leta deloval kot trener slovenskih reprezentanc v alpskem smučanju ter se kot psiholog udeleževal tekmovanj za svetovni pokal, olimpijskih iger, setovnih prvenstev in univerzijade. Z delom na področju športne psihologije in mentalnih treningov je razvil zanimive, praktične in učinkovite tehnike ter metode, s katerimi je pomagal že številnim vrhunskim športnikom in 
klubom do boljših rezultatov. Je član Sekcije za športno psihologijo in dolgoletni član strokovnega sveta športnih psihologov Slovenije. 
 
Program delavnice: 
  • Razumevanje športnikove miselnosti.
  • Kako naravnati športnikovo miselnost v času poškodbe. 
  • Pomembnost stika s poškodovanim športnikom. 
  • Kakšni so psihološki pristopi za hitrejšo rehabilitacijo. 
  • Kako s psihološkimi metodami hitreje vrniti športnika po poškodbi. 

Delavnica je namenjena fizioterapevtom, kineziologom, študentom fizioterapije in kineziologije, študentom medicine in drugim, ki bi jih omenjena tematika zanimala.

Povezava do dogodka

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji