Usposabljanje SD1

Mini olimpijada 2020 - podaljšan rok za prijavo na razpis!

Mini olimpijada 2020 - podaljšan rok za prijavo na razpis!
Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez skladno s trenutnimi razmerami v Sloveniji in širše podaljšuje rok za prijavo na razpis projekta Mini olimpijada 2020.
Vse športne organizacije, ki še niso oddale prijavnice na razpis vabimo, da to storijo najkasneje do četrtka 2. aprila 2020.
 
Zainteresirane organizacije nam pošljite izpolnjen prijavni obrazec na naslov bojan.jurovic@olympic.si ali na Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez, Šmartinska 140, Ljubljana.

Mini olimpijada je program namenjen spodbujanju otrok k aktivnemu preživljanju prostega časa. Z njim želimo nagovoriti predvsem otroke v starosti 4 do 9 let, torej v obdobju, ko je pomembno, da se spoznajo z različnimi gibalnimi vzorci. Hkrati projekt ponuja priložnost predstavitve lokalnih športnih klubov in društev, ki izvajajo programe športne vadbe za najmlajše. Zato organizatorje spodbujamo k temu, da na dogodek Mini olimpijada povabite športne klube in društva iz lokalnega okolja ter skupaj z njimi oblikujete pester program športnega dogajanja. 

Več informacij dobite TUKAJ.

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji