OI Pariz 2024

Olimpijski komite Kitajske je OKS doniral 10000 kirurških mask

Olimpijski komite Kitajske je OKS doniral 10000 kirurških mask
Danes se je v prostorih Blagovnih rezerv Republike Slovenije zgodila lepa gesta: Olimpijski komite Kitajske je Olimpijskem komiteju Slovenije podaril 10.000 kirurških mask.
Svet je v teh dneh morda povezan kot še nikoli. Čeprav moramo paziti na socialno distanco, je medsebojna solidarnost na globalni ravni večja kot kdaj koli. Veliko lepega se je danes dogajalo tudi v Blagovnih rezervah Republike Slovenije. Med donatorji zaščitne opreme je bil danes tudi Olimpijski komite Kitajske, ki je Olimpijskemu komiteju Slovenije podaril 10.000 kvalitetnih kirurških mask, ki jih v Sloveniji še kako potrebujemo. Pošiljko v Rojah sta prevzela državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Aleš Cantarutti in generalni sekretar Olimpijskega komiteja Slovenije Blaz Perko in jo predala Civilni zaščiti, ki je edina pristojna za razdeljevanje tovrstne pomoči v Sloveniji.

Še enkrat se je najbolj neposredno izkazalo kako S športom in olimpizmom ustvarjamo  boljši svet, boljšo Slovenijo in boljšo družbo. 

Zato tudi naprej navijamo za šport!
Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji