Online olimpijski trening z Vidom Kavtičnikom

Online olimpijski trening z Vidom Kavtičnikom
23. junija Mednarodni olimpijski komite obeležuje začetek olimpijskih iger moderne dobe. 23. junij je tako rojstni dan vseh nacionalnih olimpijskih komitejev in tudi letos smo ga temu primerno obeležili - športno in olimpijsko.
Letošnjega projekta smo se lotili digitalno ter s 1 junijem štartali s kampanjo, ki je vse športne navdušence izzvala fizično in teoretično. Za sledilce profilov uradnih kanalov Olimpijskega komiteja Slovenije smo OLIMPIJSKI NAGRADNI KVIZ, kjer nas je zanimalo ''Kako dobro poznate naše olimpijce in njihove dosežke?'' Da pa smo ogreli tudi vaše mišice in ne le možgančke smo kvizu dodali tudi tudi OLIMPIJSKI NAGRADNI IZZIV, kjer smo vas izzvali na enotedenski preizkus telesne sposobnosti. Tisti, ki ste vztrajali in pridno odgovorili na vsa vprašanja ste prejeli lepe nagrade, ki smo jih za vas pripravili skupaj z glavnim sponzorjem Banko SKB.

Letošnji Olimpijski dan pa bomo zaključili kakor se spodobi - olimpijsko in športno! Skupaj s kapetanom rokometne reprezentance Slovenije in olimpijcem Vidom Kavtičnikom bomo na Olimpijski dan, torej 23. junija točno ob 11.00 uri telovadili in se pridružili največji olimpijski ''digitalni'' iniciativi. Olimpijci s celega sveta, skupaj z našim Vidom, so se odločili, da svoje kanale za pol ure spremenijo v domačo telovadnico, kjer bodo s svojimi sledilci delili vaje za olimpijsko vadbo.

Pridruži se Vidu tudi ti - čaka te jutri ob 11.00 uri na svojem IG profilu @vidko.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji