Usposabljanje SD1

Paralimpijski tabor za družine v Laškem

Paralimpijski tabor za družine v Laškem
Lani je bil področju vključevanja mladih invalidov v športne aktivnosti narejen korak naprej z uvodnim športnim taborom za mlade in njihove družine.
Glede na odlične izkušnje udeležencev, Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite letos tabor pripravlja vnovič – med 20. in 23. avgustom v Zdravilišču Laško.

Tudi letos boste na taboru starši in otroci spoznavali paralimpijske športe, prisluhnili zanimivim predavanjem, se srečali s parašportnikom, imeli pa boste tudi dovolj časa zase in za druženje s svojimi najbližjimi. Rdeča nit letošnjega tabora bo predstavitev programa Postani športnik.

Okviren program paralimpijskega športnega tabora:
  • ČETRTEK, 20. avgust 2020: prihod v Zdravilišče Laško v popoldanskih urah, po večerji srečanje z našim parašportnikom;
  • PETEK, 21. avgust 2020: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici - za otroke in starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.
  • SOBOTA, 22. avgust 2020: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici - za otroke in predavanje za starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.
  • NEDELJA, 23. avgust 2020: naše druženje zaključimo z zanimivim športnim tekmovanjem za družine.
 
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na e-pošti http://majda.kocar@zsis.si in telefonski številki 041 854 009.
 
Več o taboru: www.zsis.si/2020/06/19/paralimpijski-sportni-tabor-za-druzine/
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji