Razpis usposabljanja Strokovni delavec 1, športna rekreacija in Strokovni delavec 1, šport starejših

Razpis usposabljanja Strokovni delavec 1, športna rekreacija in Strokovni delavec 1, šport starejših
Obveščamo vas, da smo objavili novo izvedbo usposabljanja za pridobitev naziva Strokovni delavec 1, športna rekreacija ter prvo izvedbo usposabljanja Strokovni delavec 1, šport starejših.
Usposabljanje za naziv Strokovni delavec 1, šport starejših je namenjen osebam, ki želijo delovati na področju športne oziroma gibalne dejavnosti, starejših od 65 let, ki se ne uvrščajo med pojavne oblike posameznih športnih panog, s ciljem ohranjanja zdravja, dobrega počutja in vitalnosti, druženja, tekmovanja oziroma zabave.
 
Ker sta programa športne rekreacije in športa starejših v 80% enaka, bodo te vsebine izvedene združeno za oba naziva. Slušatelji, ki se bodo prijavili na usposabljanje za šport starejših bodo od udeležbi na dodatnih 5 urah predmeta Vadbeni procesi v športni rekreaciji in ob opravljenih vseh izpitnih obveznostih prejeli polega naziva za šport starejših, tudi naziv za športno rekreacijo.
 
Vsi, ki vas delo na področju športne rekreacije ali športa starejših zanima, vabimo da si na spodnji povezavi preberete več glede razpisa, pogojev prijave, urnika in izpitnih obveznosti. V razpisu boste našli tudi povezavo za prijavo na usposabljanje.
 
Vabljeni!

POVEZAVA NA OBA RAZPISA
 
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji