Usposabljanje SD1

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ na obisku v občini Jezersko

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ na obisku v občini Jezersko
Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik, je v okviru svojih rednih obiskov slovenskih občin, obiskal občino Jezersko in župana g. Andreja Karničarja. Župan ki občino vodi profesionalno prvi mandat in vodi z ženo tudi priljubljeno turistično točko v kraju, Šenkovo domačijo, sicer izhaja iz znamenite športne družine Karničar.
Mag. Sodržnik je župana Karničarja seznanil z regionalno in lokalno organiziranostjo OKS ZŠZ ter aktivnostmi za njeno širitev. Podrobno ga je seznanil z aktualnim projekti OKS-ZŠZ za krepitev športa na lokalni ravni. Župan je predstavil stanje in perspektive razvoja športa na Jezerskem ter predvsem smele načrtne pri razvoju športnega turizma v občini.

Pogovor je potekal v zelo sproščenem vzdušju, saj sta se oba sogovornika strinjala o pomenu športa in gibanja za vse starostne kategorije prebivalstva in razvoj Jezerskega. Občina Jezersko z nekaj manj kot 700 občani spada v skupino najmanjših občin v naši državi. V občini sta registrirani in delujeta Športno društvo Jezersko in Planinsko društvo Jezersko.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji