Usposabljanje SD1

Šola se je začela. Ste poskrbeli za otrokovo varnost?

Šola se je začela. Ste poskrbeli za otrokovo varnost?
V slovenskih bolnišnicah je zaradi poškodb zdravljenih letno 2940 otrok in 1320 mladostnikov, vzrok za večino hospitalizacij pa so padci, prometne nezgode, udarci z/ob predmete ali osebe, zastrupitve ter izpostavljenost vročim tekočinam in ognju?*
Nezgodno zavarovanje otrok in mladine zagotavlja finančno varnost, če se vašemu otroku pripeti večja ali manjša nezgoda.

Prednosti:
  • S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja za otroka, učenca, dijaka ali študenta imate zagotovljeno neprekinjeno zavarovanje, ki velja do dopolnjenega 27. leta.
  • Specialistične storitve, diagnostične preiskave in načrt zdravljenja zaradi nezgode omogočajo hitro pridobitev diagnoze, usmerjeno zdravljenje, hitro okrevanje, omejitev morebitnih trajnih posledic in čimprejšnjo vrnitev v aktivno življenje.
  • Zavarovani so tudi registrirani športniki do 15. leta starosti za nezgode, ki se jim pripetijo na treningih in tekmah.
  • Če vaš otrok zboli ali se poškoduje, pokličite Asistenco zdravje na 080 81 10. Olajšali in skrajšali mu bomo pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.Pri sklenitvi zavarovanja lahko koristite tudi popust:
  • 20% popust za velike družine, če zavarujete tri ali več otrok (popusti se izključujejo). 
  • 20% popust, če ima eden od staršev pri Generaliju sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje (popusti se izključujejo, popust je mogoče uveljaviti le pri sklenitvi prek zavarovalnega zastopnika). 
Želim zavarovati otroka.

Ne spreglejte! V sklopu pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje si lahko ogledate predavanje Marka Juhanta, Priprava staršev in otrok na novo šolsko leto. Video si prenesite tukaj.

*Vir: Politike, ukrepi in programi za preprečevanje poškodb otrok in mladostnikov v Sloveniji, www.nijz.si
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji