Pripravite športno opremo, prihaja Dan slovenskega športa

Pripravite športno opremo, prihaja Dan slovenskega športa
Pred praznovanjem prvega Dneva slovenskega športa in tednom Evropskega športa Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez ozavešča o pomenu redne telesne aktivnosti in zdravega načina življenja. K športu in različnim aktivnostim tako poziva z akcijo »Pripravite svojo športno opremo«.
September je čas, ko obrnemo nov list papirja. Začela se je šola, jesensko, nekoliko hladnejše vreme pa je kot nalašč za gibanje na prostem. »Pred Evropskim tednom športa, ki se začenja v sredo, 23. septembra, ko bomo prvič obeležili tudi Dan slovenskega športa, spodbujamo k redni fizični aktivnosti. Vsak naj izberite svoj način gibanja, v katerem uživa, pa naj bo to sprehod, ples, tek, treniranje v fitnesu, aktivnosti v skupini ali sezonski športi. Poleg motivacije in dobre volje zato ne pozabimo na ustrezno športno opremo, ki je ključna za izvajanje različnih športov,« svetujejo na Olimpijskem komiteju Slovenije-Združenju športnih zvez.


Zato smo se povezali tudi s trgovci športne opreme, s katerimi so se odločili v terminu 16. – 23. 9. ponuditi poseben  popust na športno obutev in oblačila v višini 23 %. Popust velja tudi v spletni trgovini s kodo #dansporta. Popust lahko koristite v naslednjih športnih trgovinah:
•            Alpina / https://www.alpinashop.si
•            Decathlon / https://www.decathlon.si/
•            Hervis / http://www.hervis.si
•            Intersport / https://www.intersport.si/
•            Peak Sport / https://www.peaksport.si/sl/products/nacionalna-kolekcija/
•            Sport Vision / https://www.sportvision-slovenija.com/


Osrednja prireditev se bo na Dan slovenskega športa odvijala na Trgu republike, kjer bodo na voljo številne športne aktivnosti, Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez pa ob prvem praznovanju Dneva slovenskega športa poziva vse državljanke in državljane, da na praznik pokažejo svoj odnos do športa, naših vrhunskih športnikov in njihovih dosežkov.

Bliža se 23. september, zato pripravite svojo najljubšo športno opremo, saj na Dan slovenskega športa šteje čisto vsaka oblike telesne dejavnosti!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji