Usposabljanje SD1

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik izročil plaketo Ani Drev ob njenem uradnem zaključku športne poti

Prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, mag. Janez Sodržnik izročil plaketo Ani Drev ob njenem uradnem zaključku športne poti
Po 147-ih nastopih na tekmah svetovnega pokala, sedmih svetovnih prvenstvih, trojnih olimpijskih igrah in po dveh uvrstitvah na stopničke v svetovnem pokalu se je alpska smučarka Ana Drev odločila, da je čas za slovo od tekmovanj. Na letošnji Zlati lisici je uradno pomahala v slovo prijateljicam in tekmicam, novinarjem in navijačem.
V petek, 18. septembra je Občina Šmartno ob Paki skupaj s člani Kluba športnih navdušencev – Fan Cluba Ana Drev, in Mladinskim centrom Šmartno ob Paki organizirala prireditev z naslovom: »Ana Drev zadnjič med rdečimi in modrimi količki«.
Na prireditvi so lahko udeleženci preko video posnetkov podoživeli njene najvidnejše uspehe. Ana Drev je s svojo vztrajnostjo, delavnostjo, borbenostjo in potrpežljivostjo zgled svojim sokrajanom, ki so nanjo zelo ponosni.

Bogdan Plaznik, predsednik Športne zveze Velenje in mag. Janez Sodržnik, prvi podpredsednik OKS-ZŠZ, sta Ani Drev izročila plaketo, kot zahvalo za njen neizbrisni pečat, ki ga je pustila v slovenskem športu in ji zaželela obilo uspehov na njeni nadaljnji življenjski poti.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji