Usposabljanje SD1

Vabilo na predstavitev razpisa Erasmus + Sport za leto 2021

Vabilo na predstavitev razpisa Erasmus + Sport za leto 2021
Obveščamo vas, da bo v tem tednu Izvršna agencija Evropske komisije objavila razpis Erasmus + Sport programa za letošnje leto. Najavo programa in spremembe program smo lahko spremljali že v marcu na skupnem INFO dnevu in novosti je kar veliko.
Posebej bi želeli izpostaviti vlogo športnih organizacij, ki jih je potrebno spodbuditi, da se prijavijo kot koordinatorji ali partnerji novih projektov.
 
S podporo programa Erasmus + Sport boste lahko izvedli razne aktivnosti, pridobili nekaj sredstev za delo vašega kadra na projektnih aktivnostih in se povezali z drugimi organizacijami.
 
Pridobivanje sredstev iz različnih virov, bi moral postati cilj vseh športnih organizacij. Sredstva iz programov in mehanizmov EU za področje športa se večajo in postajajo izredno pomembna.
 
Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez si bomo prizadevali, da vam pomagamo in svetujemo pri pripravi projektov in kandidatur. V kolikor imate vprašanja, se obrnite na nas in bomo z veseljem pomagali in svetovali.
 
Čas za pripravo projektov bo omejen. Objava razpisa je previdena v torek, 20. aprila 2021. Rok za oddajo vlog pa je v četrtek, 20. maja 2021.
 
Vse članice OKS – ZŠZ (športne zveze in združenja) vabimo, da se nam pridružijo na predstavitvi razpisa Erasmus + Sport za leto 2021, ki ga organizira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in CMEPIUS in se v čim večjem obsegu vključijo v program in pridobivanje sredstev.
 
Predstavitev razpisa bo v petek, 23. aprila 2021 ob 10.30 uri. Dogodek bo potekal na daljavo preko aplikacije Zoom
(https://zoom.us/j/93722848585)

VABILO

PROGRAM

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji