Usposabljanje SD1

Nutrispoint novinec v slovenski olimpijski družini

Nutrispoint novinec v slovenski olimpijski družini
Slovenska olimpijska družina je bogatejša za novega sponzorja. To je postalo slovensko podjetje Nutrispoint, ki se ukvarja s proizvodnjo ekoloških prehranskih dopolnil in hrane.
 
Hiter življenjski slog je veliko ljudem otežil dostop do zdravega in aktivnega življenja. Prav zato je največje poslanstvo podjetja Nutrispoint izboljšanje vsakdana. Nobeno živilo ali superživilo ne ponuja vseh hranil, ki jih potrebuje naše telo. Superživila in mešanice Nutrispointa pa ob uravnoteženi prehrani negujejo in pripomorejo k temu, da lahko dosežemo ves svoj potencial.
Pri Nutrispontu s športno linijo MOVE prisegajo na ekološka, naravna in visoko funkcionalna živila, ki so osnova mešanicam za športnike in rekreativce.
 
Razvoj skupnih izdelkov
Olimpijski komite Slovenije in Nutrisport sta si ob začetku sodelovanja zadala skupni cilj in sicer razvoj posebne športne linije izdelkov, znotraj obstoječe športne linije Move. Skupna linija bo v začetni fazi osredotočena na razvoj in ponudbo energijskih in proteinskih ploščic ter izdelkov za regeneracijo, v nadaljevanju pa sledi paleta uravnoteženih nadomestkov funkcionalnih obrokov.
Projekt skupnih produktov je že zagnan in bo kmalu na voljo. Vsi produkti iz Nutrispointove ponudbe, so v celoti izdelani v Sloveniji in so plod slovenskega znanja.
 
Nutrispoint izdelki s slovenskimi olimpijskimi kandidati
Sodelovanje med Olimpijskim komitejem Slovenije in Nutrispontom se je začelo junija in je sklenjeno do leta 2025. Krajše obdobje pred olimpijskimi igrami je bilo že izkoriščeno za prvo snemanje z Nutrispointovimi produkti, v katerega so bili vključeni kolesar Luka Mezgec, športna plezalka Mia Krampl in plavalka Katja Fain.
 
Športniki so navdih
"Sodelovanje z OKS si podjetje Nutrispoint šteje za izjemno čast, ki jo sprejemamo z največjo odgovornostjo. Ob vstopu v olimpijsko družino se želimo z izdelki ekološke športne prehrane Nutrispoint Move, ki je rezultat izključno slovenskega znanja in inovativnosti, pokloniti vsem našim olimpijkam in olimpijcem. Ti ne samo, da nas navdihujejo s svojimi športnimi dosežki, temveč nam prav v teh koronskih časih dokazujejo, da vztrajnost, volja in srčnost vedno najdejo pot čez vse, še tako velike prepreke. Tudi nam, kot mlademu podjetju, so navdih, ki ga želimo deliti naprej kot družbeno odgovorno podjetje, ki podpira slovenski šport," je ob podpisu sodelovanja povedala Sanda Goleš, direktorica in ustanoviteljica podjetja Nutrispoint.
 
Veselja ob novem sponzorju, s katerim bo OKS-ZŠZ še razširil področja delovanja, ni skrival niti njegov predsednik Bogdan Gabrovec. "Izjemno ponosen in vesel sem, da smo v olimpijsko družino sprejeli novega člana, za katerega sem prepričan, da bo doprinesel veliko tako slovenskemu športu kot našim športnicam in športnikom. Skupaj se bomo trudili, da bomo z novo linijo izdelkov ustvarili uspešne in dolgoročne olimpijske zgodbe," je dejal.
 
O podjetju Nutrispoint
Podjetje Nutrispoint d.o.o. je bilo ustanovljeno februarja 2019 na podlagi predhodnega večletnega nabiranja znanj in pridobljenih izkušenj ustanoviteljic. Premore lastni razvoj in proizvodnjo ekoloških prehranskih dopolnil in hrane - od ideje do končnega izdelka. Z izdelki je prisotno na vseh evropskih trgih. Posebej velike uspehe dosega z različnimi kolagenskimi mešanicami, ki so med najboljšimi in najkakovostnejšimi izdelki te vrste, so brez umetnih dodatkov in vsebujejo sestavine iz naravnih in ekoloških virov. Pri Nutrispointu proizvajajo izdelke pod lastno blagovno znamko ter po naročilu tudi pod drugo (trgovsko) blagovno znamko, pri čemer imajo izjemen uspeh. Velik poudarek namenjajo skrbi za okolje. V skladu s tem so izdelke zapakirali v privlačno embalažo, ki jo je mogoče ponovno uporabiti in tudi v celoti reciklirati. Od ustanovitve dalje poslujejo v skladu z EKO certifikatom, v začetku letošnjega leta pa so vpeljali tudi standard ISO 22000 in GMP (Dobra proizvodna praksa za prehranska dopolnila).

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji