Iz Ljubljane v Tokio

Iz Ljubljane v Tokio
V središču Ljubljane, na Novem trgu, je v sredo in četrtek med 10. in 15.30 uro pripravljen velik zaslon ter zanimivo športno dogajanje. Konec tedna se Tokio doma z Valom 2020, neposrednim TV prenosom olimpijskih iger in številnimi športnimi izzivi seli v Izolo. 

Za odličja se danes borita jadralki Veronika Macarol in Tina Mrak, Maruša Mišmaš bo tekla svoj prvi olimpijski finale, Janja Garnbret in Mia Krampl začenjata svoje olimpijske sanje. Pesti bomo stiskali za golfistko Pio Babnik, atletinjo Tino Šutej in spodbujali kajakašici na mirnih vodah Špelo Ponomarenko Janič in Anjo Osterman.  

Številne oči slovenske in tuje javnosti pa so seveda uprte tudi v naše junake, v tem trenutku še nepremagano košarkarsko reprezentanco, ki nas dela ponosne in se vsakič znova samozavestno, povezano in borbeno poda na parket.  

Vabljeni na ogled polfinala Slovenija : Francija v četrtek, 5. avgusta, ob 13. uri na Novi Trg v Ljubljani.  

Program olimpijskih iger se bo ta konec tedna sklenil z zaključno slovesnostjo, a navijaško vzdušje v Sloveniji je še zelo razgreto. Kar nekaj priložnosti še imamo, ko bomo lahko ponosno vzkliknili #imamoto #imamotokio. 

Olimpijsko reprezentanco Slovenije lahko spremljate na družbenih omrežjih OKS-ZŠZ ali na spletni strani tokio2020.olympic.si

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji