Usposabljanje SD1

S Filipom Flisarjem pumpamo po Sloveniji

S Filipom Flisarjem pumpamo po Sloveniji
​Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, Kolesarska zveza Slovenije in Pumptrack Slovenija s programom Grbine so fine in serijo dirk za državni pokal pod imenom Pumpaj Slovenija spodbujajo mlade k športu in podpirajo lokalne klube pri razvoju kolesarstva v občini in širše.

Ambasador projekta je olimpijec Filip Flisar, vrhunski v smučarskem krosu in na kolesu, ki je zadnjo nedeljo v Zagorju ob Savi navduševal številne mlade kolesarje.  

Nedelja v Zagorju ob Savi je bila kolesarsko obarvana. Na tamkajšnjem pumptracku je namreč potekalo prvo v nizu tekmovanj Pumpaj Slovenija, na katerem je nastopilo 35 kolesarjev in kolesark iz celotne Slovenije. Pred začetkom tekmovanja je potekal tudi program Grbine so fine, s katerim skušajo mlade navdušiti nad kolesarjenjem, ponujajo ponujajo spoznavanje s prvimi kolesarskimi zavoji najmlajših pod strokovnim vodstvom in Foksijevo kolesarsko šolo za malo bolj izkušene. 

Pester program dogajanja sev septembru in oktobru seli še v Laško, Ljubljano, Škofjo Loko in Apače. Več o programu je na voljo na pumptrack.si.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji