OI Pariz 2024

Aktivne jesenske počitnice v Ljubljani

Aktivne jesenske počitnice v Ljubljani
Olimpijski komite Slovenije skupaj z Vodnim mestom Atlantis v BTC Cityju v Ljubljani že vrsto let izvaja aktivne športne počitnice za otroke. Največje število otrok se programa udeleži v času poletnih šolskih počitnic. Program pa bo potekal tudi v tednu jesenskih počitnic.

Poleg pestrega športnega programa bomo predstavili olimpijske vsebine in olimpijske simbole. Otroke bodo obiskali tudi vrhunski športniki. Program aktivnih športnih počitnic poteka ob podpori Fundacije za šport.

V četrtek, 28. in petek, 29. oktobra, bomo v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru v BTC City (pritličje Kristalne palače, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana), izvedli tudi krajši program aktivnih počitnic za otroke starosti od 6 do 12 let. Program bo vseboval izobraževalne vsebine o olimpizmu in olimpijskih igrah ter razne športne aktivnosti. Trajal bo med 10. in 13. uro. Za udeležbo je potrebna predhodna najava prihoda na elektronskem naslovu peter.zidar@olympic.si. Ob prihodu boste izpolnili prijavnico s podatki otroka in starša oziroma skrbnika. Za vstop v olimpijski center je potrebno izpolnjevati enega izmed uradnih veljavnih pogojev PCT.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji