Usposabljanje SD1

Dokumentarni film ob 30 letnici Olimpijskega komiteja Slovenije

Dokumentarni film ob 30 letnici Olimpijskega komiteja Slovenije
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez praznuje 30 let. Uspešna dobrodelna prireditev v Stožicah in gala večer slovenskih operet v ljubljanski Operi sta v oktobru zaznamovala jubilej. Pred nami je še dokumentarec.

Leto osamosvojitve je prineslo številne spremembe. Ustanovitev Olimpijskega komiteja Slovenije je slovenskim športnicam in športnikom že v letu 1992 omogočila, da so na olimpijskih igrah nastopili pod slovensko zastavo. Ambasadorji nove države so z nizanjem uspehov kmalu poskrbeli za mednarodno prepoznavnost.
 
Dokumentarni film z naslovom Olimpijski ogenj – 30 let Olimpijskega komiteja Slovenije, ki bo premierno predvajan v nedeljo, 14. novembra 2021 ob 22.10 uri na 1. programu TV Slovenija,  predstavlja kolaž vrhuncev zgodovine slovenskega olimpizma, ki oživijo ob pripovedih glavnih akterjev. Njihovi spomini nas vodijo od priznanja članstva v Mednarodnem olimpijskem komiteju do prvih kolajn, preko težko pričakovanega zlata in nazadnje do nedavnih uspehov, ki so se zgodili v letu, ko obeležujemo 30. obletnico ustanovitve OKS.
 
14. novembra 2021 ob 22. 10 uri na 1. programu TV Slovenija!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji