Usposabljanje SD1

Priprave na kongres TAFISA

Priprave na kongres TAFISA
Skladno z načrtom potekajo priprave na 27. TAFISA svetovni kongres, ki bo med 8. in 12. junijem prihodnje leto v Portorožu. Med 10. in 12. oktobrom so se predsednik OO kongresa, mag. Janez Sodržnik, predsednica PS kongresa, dr. Maja Pajek in podpredsednik ŠUS, mag. Patrik Peroša udeležili usklajevalnega sestanka z vodstvom TAFISA, na sedežu organizacije v Frankfurtu.

V dvodnevnem intenzivnem srečanju je bil oblikovan program kongresa usklajeni pa so bili tudi možni protokoli izvedbe kongresa vsled novega zaostrovanja epidemiološke situacije v Sloveniji in v svetu. 

Mag. Sodržnik, ki je podpredsednik TAFISA se je seznanil tudi z aktualnim poglabljanjem partnerstva TAFISA z Mednarodni Olimpijskim komitejem,  potekom kandidatur za izvedbo prihodnjih globalnih in kontinentalnih dogodkov TAFISA, kot so Svetovne in kontinentalne igre športa za vse,  izvedbo Svetovnega dne hoje, uveljavljanjem ciljev misije TAFISA 2030 in ostalimi projekti ki  jih organizacija v sodelovanju z vladnimi in nevladnimi organizacijami uresničuje v stremenju k ustvarjanju boljšega sveta s športom za vse.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji