Usposabljanje SD1

Ohranimo kraljestvo Zlatoroga ledeno!

Ohranimo kraljestvo Zlatoroga ledeno!
​Medtem ko sta Ciril in Toli, delček ledenika iz kraljestva Zlatoroga, na legendarnem popotovanju v olimpijski Peking, kjer se bodo 4. februarja pričele štiriindvajsete olimpijske igre, smo mi na domači misiji. Napravili smo že več kot tisoč olimpijskih korakov.

Doma, na poti, ko se rekreiramo in prehranjujemo. Na naši skupni misiji ohranjanja ledenega kraljestva smo torej več kot uspešni. Le tako naprej, gremo! Še hitreje, višje, močneje. Skupaj korakajmo in se tako borimo za ohranitev belih vrhov ter aktivno ozaveščajmo o nevarnostih globalnega segrevanja. Na vsakem koraku, tudi ob srkanju hladnega točenega piva iz ledenega vrčka v priljubljenem lokalu …

Zato naredi še en poseben Olimpijski korak, s katerim boš prijatelje na družbenih medijih na malo bolj sproščen način pozval k ledeni ohranitvi kraljestva Zlatoroga. Kako? Na ledeni vrček s prstom nariši Triglav, ga fotografiraj in objavi na vašem Instagram profilu – s ključnikom #belivrhovi in #misijaledenik. Mimogrede s tem pa sodeluješ še v nagradni igri za legendarni Laški pulover.

Vse podrobnosti s seznamom sodelujočih lokalov, pravili in pogoji nagradne igre, ki bo trajala še dober teden dni po zaključku olimpijskih iger najdete na TEJ POVEZAVI.

Ohranimo ledeno kraljestvo in ob hladnem vrčku navijajmo za naše olimpijce. Imamo to, Peking prihajamo!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji