Usposabljanje SD1

Predsednik Evropske študentske športne zveze na obisku na OKS

Predsednik Evropske študentske športne zveze na obisku na OKS
Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije je sprejel na krajši obisk predsednika evropske študentske športne organizacije Adama Roczeka in generalnega sekretarja evropske zveze Matjaža Pečovnika.
Kratek in prisrčen je bil pogovor obeh predsednikov, v katerem sta izmenjala aktualna dogajanja, ki jih je bilo polno športno poletje. Poudarek je bil seveda na pravkar končanih olimpijskih igrah v Riu in 3. evropskih športnih igrah na Hrvaškem. Zagreb in Reka sta se izkazala za odlična organizatorja študentov iz vse Evrope. Na njih je nastopilo tudi 185 športnikov - študentov iz Slovenije, ki so poleg 14 odličij domov prinesli tudi ogromno novih poznanstev in lepih spominov.

Predsednik OKS ZŠZ Bogdan Gabrovec je z zadovoljstvom sprejel čestitke gosta iz Poljske ob novem uspehu slovenskih olimpijcev v Riu in predsednika Evropske študentske športne zveze seznanil z aktualnimi projekti krovne športne zveze v Sloveniji, ki nas čakajo do konca leta 2016 in do zimskih olimpijskih iger 2018 v PyongChangu.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji