Usposabljanje SD1

Podjetje Nutrispoint z linijo ekološke športne prehrane MOVE na olimpijskih igrah v Pekingu!

Podjetje Nutrispoint z linijo ekološke športne prehrane MOVE na olimpijskih igrah v Pekingu!
​Srce športnika bije za velike zmage, z medaljami in za največje, osebne zmage. Z mrazom se je športnik naše zgodbe spoprijateljil, ta je postal njegov neizprosni, a najboljši trener, leden veter najzvestejši navijač, zimsko jutro najlepša kulisa za dosego novih podvigov. Na koncu jutra se je v daljavi zasvetlikal ogenj, olimpijski ogenj.
 
Podjetje Nutrispoint je ponosni sponzor slovenske olimpijske reprezentance!
Slovensko podjetje Nutrispoint se je vse od ustanovitve 2019 naprej na slovenskem in mednarodnem trgu uveljavljalo z inovativnimi izdelki prehranskih dopolnil in hrane, ki se ponašajo z najvišjo kakovostjo. Linija športne prehrane Nutrispoint MOVE je namenjena rekreativnim in profesionalnim športnikom, od ostalih izdelkov na tržišču pa se razlikuje po tem, da je plod izključno slovenskega znanja, najboljših, skrbno izbranih sestavin ekološkega in naravnega izvora, z zavezo podjetja Nutrispoint v izpolnjevanju njegovega prvenstvenega poslanstva: za športnice in športnike ustvariti enostavno uporabne produkte najboljše kakovosti za celotno oskrbo pri naslavljanju najzahtevnejših potreb športne aktivnosti.
 
Izdelki linije Nutrispoint MOVE ne samo, da so ustvarjeni za rekreativne in profesionalne športnike, nastali so v sodelovanju z njimi ter tako predstavljajo novo dimenzijo izkušenjske inovativnosti. Ta navdušuje čedalje večje število rekreativnih in profesionalnih športnikov vseh disciplin in panog po celem svetu. 
 
Podjetje je na pragu olimpijskih iger v Tokiu in Pekingu spomladi 2021 naredilo še korak naprej ter postalo sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. Poleg neizmerne podpore slovenskim športnicam in športnikom je podjetje sponzorstvo prepoznalo kot poslanstvo in še dodatno motivacijo za nadgradnjo linije športne prehrane MOVE. Inovativno naravnana ekipa podjetja, pod vodstvom univerzitetne diplomirane živilske tehnologinje ter uveljavljanje nutricionistke Maje Grešak, se je v sodelovanju s strokovnjaki Olimpijskega komiteja Slovenije ter slovenskimi vrhunskimi športniki podala na zahtevno pot ustvarjanja izpopolnjenih izdelkov MOVE. Rezultat se kaže v brezkompromisnem odgovoru na kompleksne zahteve vrhunskega športa, v izpolnjevanju najvišje postavljenih meril olimpijskega znaka kakovosti. Ekipa je ustvarila edinstvene proteinske ploščice MOVE, s kar 37%! vsebnostjo proteinov ter nadgradila kolagensko mešanico MOVE za športnike. Proteinske ploščice ter kolagenska mešanica MOVE, pod okriljem znaka olimpijskih iger, ponosno dosegajo in presegajo najvišja mednarodna merila kakovosti in funkcionalnosti. Prav tako linija MOVE na tržišče postavlja novo dimenzijo športne prehrane, nastalo z inovativnostjo, izkušnjami ter s skrbno izbranimi ekološkimi ter naravnimi sestavinami. Podjetje Nutrispoint tudi sicer deluje v okviru najvišjih mednarodnostih standardov kakovosti ter so ponaša z EKO certifikatom ter standardom ISO 22000 in GMP - dobra proizvodna praksa za prehranska dopolnila.
 
“V podjetju Nutrispoint nas navdihujejo zgodbe športnic in športnikov. Te običajno niso pospremljene z žarometi največjih tekmovanj, temveč z odrekanjem, železno disciplino in neizmerno srčnostjo. Še posebej se nas dotaknejo zgodbe osebnih zmag, ko se zazdi, da je zaradi poškodb ali drugih okoliščin konec sanj o tekmovanju, o pričakovanem rezultatu… Zmožnost preseči nepredstavljivo, se dvigniti nad prepreke in poseči po sanjah nas v podjetju Nutrispoint od prvega dne nastajanja športne linije MOVE zavezuje k uresničevanju zastavljenega cilja - ustvariti ekološko in naravno linijo prehrane za rekreativne in profesionalne športnike najboljše kakovosti,'' je o novi liniji športne prehrane MOVE spregovorila ustanoviteljica podjetja Nutrispoint Sanda Goleš.
 
Iskreno nas veseli, da so športnice in športniki s preizkušanjem produktov športne linije MOVE prepoznali naše delo, znanje in inovativnost ter nam z njihovim sodelovanjem omogočili tudi nenehno nadgradnjo. Ponosni smo, da smo linijo MOVE pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pekingu oplemenitili s kar tremi izdelki pod okriljem olimpijskega znaka kakovosti. Gre za dokaz več, da zmoreta slovensko znanje ter inovativnost, v tesnem sodelovanju s športniki, ustvariti zmagovito linijo športne prehrane, kot verjamem, da bodo za slovenske športnice in športnike zmagovite tudi olimpijske igre v Pekingu'', je še zaključila ustanoviteljica podjetja.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji