Usposabljanje SD1

Pomagajmo Ukrajini

Pomagajmo Ukrajini
Vojna v Ukrajini je pretresla ves svet in brezkompromisno posegla v življenja milijonov, s prizadetimi sočustvujejo prebivalci vsega sveta. Tule je poziv predsednika OKS ZŠZ Bogdana Gabrovca.
''Vsako vojno spremlja nepopisna humanitarna kriza, ki jo lahko omili le medčloveška solidarnost in darežljivost. Naj vas opozorim na dobrodelni koncert, ki ga pripravlja RTV Slovenija v sodelovanju z Rdečim križem in Karitasom z naslovom Stopimo skupaj za Ukrajino, s katerim se bo zbirala pomoč za begunce iz te države. Koncert bo na sporedu v torek, 8. 3., na prvem programu Televizije Slovenija, prvem programu Radia Slovenija, na Radiu Koper, Radio Maribor in na spletnem mestu rtvslo.si., od 20.10 do 21.50 uro.

Slovenci smo že mnogokrat dokazali, da znamo prepoznati prijatelja v stiski in mu tudi pomagati. Prepričani smo, da bomo tudi v torek znali stopiti skupaj in pomagati žrtvam vojne v Ukrajini. Vabim vse člane slovenske olimpijske družine, da se pridružimo v akciji solidarnosti in nesebične pomoči žrtvam ukrajinske vojne. Vabim vse, da darujemo v skladu s svojimi zmožnostmi. Hvala.''

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji