Usposabljanje SD1

ŠPORTNIKI PODJETNIKI - Vabilo na zaključno predavanje o podjetništvu

ŠPORTNIKI PODJETNIKI - Vabilo na zaključno predavanje o podjetništvu
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez sodeluje v Erasmus+ Sport projektu z nazivom ATLAS | Athletes as Entrepreneurs, ki se ukvarja z vsebino dvojne kariere športnikov ter ustvarjanja mehanizma za podporo podjetništvu športnikov.
Znanja, sposobnosti in kompetence, ki jih razvijejo vrhunski športniki tekom svoje športne kariere so neposredno prenosljiva tudi v poklicno kariero. Ena izmed možnosti razvoja poklicne kariere je podjetništvo. ​

Cilj projekta ATLAS je razviti inovativen program izobraževanja oziroma usposabljanja na področju podjetništva za vrhunske športnike na ravni Evropske unije. Z doseganjem projektnih ciljev in razvijati konkurenčnost vrhunskih športnikov na področju podjetništva; povezovati deležnike na ravni višjega in visokošolskega izobraževanja in gospodarstva ter ustvarjati mehanizem podpore zaposlovanja in dvojne kariere športnikov. S tem se neposredno ukvarja tudi Olimpijski karierni center za športnike.​
 
V okviru pilotnega treninga, ki je obsegal 5 modulov podjetništva, ki so bili izvedeni od 17. 1. 2022 do 20. 2. 2022, je bil izveden ključni del programa. Športniki in športnice, ki so module podjetništva uspešno opravili, bodo prejeli tudi AtLAS certifikat.
 
Na zaključno predavanje o podjetništvu želimo povabiti vse, ki so uspešno dokončali vseh 5 modulov, kot tudi športnike in športnice, ki so se prijavili na AtLAS online izobraževanje, vendar zaradi kateregakoli razloga niso dokončali pilotnega treninga. Program bo na voljo tudi po zaključku pilotnega treninga, v kolikor bi koga zanimalo.

Predavatelj zaključnega predavanja o podjetništvu je Miha Urek, direktor podjetja FinGym, ki vam bo predal znanja in pomembne informacije o podjetništvu.
 
Zaključno predavanje o podjetništvu bo potekalo v dveh delih in sicer:
Četrtek, 24. 3. 2022: 14.00 – 15.30 in
Petek, 25. 3. 2022: 10.00 – 11.30. 

 
Pridružite se lahko preko spletne aplikacije:
Kliknite tukaj za pridružitev srečanju
Več informacij | Možnosti srečanja

Podrobnosti zaključnega predavanja o podjetništvu in urnik je dosegljiv tukaj.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji