Usposabljanje SD1

Podaljšanje sodelovanja s srebrnim partnerjem Petre d.o.o.

Podaljšanje sodelovanja s srebrnim partnerjem Petre d.o.o.
Predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in direktorica podjetja Petre d.o.o. Marija Petre sta s podpisom partnerske pogodbe podaljšala sodelovanje za še nadaljnji dve leti.

Družinsko podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« s sedežem na Vranskem navdihuje in vodi uspešna ter povezana ekipa z »zelenimi« cilji poslovanja že 30 let. Odnosi, odgovornost, odzivnost, iznajdljivost, prijaznost, timsko delo in »zeleno poslovanje« so vrednote, ki jim sledijo in s katerimi uresničujejo njihovo poslanstvo, ki pravi, da »pokrijejo vse priložnosti«, saj nudijo široko paleto rešitev namenjenih različnim priložnostim. 

V nagovoru ob podpisu pogodbe je predsednik OKS-ZŠZ g. Gabrovec povedal, da gre v primeru sodelovanja s podjetjem Petre šotori – hale d.o.o. za vzorno dolgoletno sodelovanje. Predal je tudi poslovno poročilo za leto 2021 ter spominsko knjigo o tridesetletnem delu Olimpijskega komiteja Slovenije za obdobje 1991 – 2021. Zahvalil se je tudi direktorici Mariji Petre in vsem prisotnim za vso podporo OKS-ZŠZ, številnim športnim zvezam ter športnim društvom in zaključil z željo po odličnem sodelovanju tudi v prihodnje.

Z Olimpijskim komitejem Slovenije podjetje Petre d.o.o. sodeluje že več let in veseli smo, da se naše uspešno sodelovanje podaljšuje še za obdobje 2022-2024 ter da podjetje še naprej ostaja naš srebrni partner.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji