Usposabljanje SD1

Vabljeni k vpisu na magistrski program Management v športu

Vabljeni k vpisu na magistrski program Management v športu
Slovenci se radi pohvalimo, da smo športen narod, o čemer pričajo odlični rezultati naših športnikov. Za uspešnim športnikom pa vedno stoji ekipa posameznikov, ki skrbijo, da vse poteka brez težav. Če želite osvojiti najnovejša znanja in spretnosti na področjih kot so management, trženje in financiranje v športu, je magistrski program Management v športu prava izbira.

Ljubljanski magistrski program Management v športu velja za najboljšega na svetu, saj ga je Eduniversal v letu 2021 že drugič razglasil za 5. najboljši program športnega managementa na svetu. Program že od leta 2007 skupaj izvajata Ekonomska fakulteta in Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani.

Po končanem študiju boste razumeli najsodobnejše koncepte strateškega managementa v športu, managementa športnih prireditev, managementa športnih objektov, trženja v športu, financiranja športnih organizacij, ravnanja z ljudmi v športnih organizacijah itd., kar vam bo pomagalo pri reševanju najtežjih managerskih izzivov v poslovni praksi (ne nujno samo v športnih organizacijah, pač pa tudi širše v poslovni praksi).
 
Prijavni rok se izteče 13. septembra, prijave pa so možne preko enotnega visokošolskega sistema EVŠ. Več informacij o vsebini programa Management v športu je na voljo tukaj, več informacij o postopku prijave, vpisa in časovnih rokih pa lahko najdete tukaj

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji