Usposabljanje SD1

Grafika Gracer d.o.o. ostaja partner OKS-ZŠZ

Grafika Gracer d.o.o. ostaja partner OKS-ZŠZ
Kot uvod v sejo IO OKS-ZŠZ smo v soboto, prav na 25 rojstni dan krovne športne organizacije na Slovenskem podaljšali pogodbo z Grafiko Gracer d.o.o. vse do OI v Tokiu leta 2020.
Grafika Gracer d.o.o. je tiskarna in založba z veliko izkušnjami saj delujejo že od leta 1976. Leto 2016 jih je še posebej zaznamovalo, saj so ravno letos praznovali 40 uspešnih let delovanja. Glavna dejavnost podjetja je tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa izvajajo grafično oblikovanje, grafično pripravo, digitalni in velikoformatni tisk ter dodelavo vseh vrst tiskovin. Nudijo tudi usluge založništva, kjer vam izdelajo in založijo vašo knjigo, revijo ali drugo publikacijo.

Pri Grafiki Gracer vam lahko izdelajo:
poslovne tiskovine (dopise, mape, vizitke, kuverte, letna poslovna poročila, obrazce, bloke...)
propagandne tiskovine (zloženke, kataloge, plakate, letake, cenike, vabila, čestitke, koledarje, rokovnike...)
druge tiskovine (revije, brošure, knjižice, knjige, učbenike, delovne zvezke, razglednice, diplome...) in
druge izdelke (transparente, zastave, table, vrečke, majice, nalepke, etikete, avtografiko…)
 
Njihove prednosti so kvaliteta, prilagodljivost, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznimi materiali. Zavzemajo se tudi za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje, kar dokazujemo z investicijo v lastno sončno elektrarno ter z uporabo papirja ter kartona z ustreznimi certifikati.
 
Z Olimpijskim komitejem Slovenije  Grafika Gracer d.o.o. sodeluje že od leta  2009 (1.6.2009), s podpisom pa partnersko sodelovanje nadaljujejo tudi v olimpijskem ciklusu Rio de Janeiro 2016 – Tokio 2020.

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji