Usposabljanje SD1

Športni projektil

Športni projektil
Športni projektil je nepridobitna organizacija z ekipo strokovnjakov, ki bo v partnerskem sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije zagotovila uspešno, ciljno usmerjeno projektno pisarno in začela ponujati storitve pridobivanja prepotrebnih finančnih sredstev športnim organizacijam v Sloveniji.
 
S projektom želimo v drugi karieri opolnomočiti nekdanje aktivne športnike, da bodo s pridobljenim znanjem razvijali projektne ideje, usklajene s programskimi in infrastrukturnimi potrebami športnih organizacij ter razpisnimi pogoji.
 
Organizacijo Športnega projektila je osmislila in zagnala mag. Katja Koren Miklavec, nekdanja vrhunska smučarka in nosilka bronaste olimpijske kolajne v slalomu leta 1994 v norveškem Lillehammerju.
 
Terminski načrt usposabljanja
  • 15. september 2022 ob 19 uri: Predstavitvena on-line delavnica
  • 28 - 30. september 2022: Izobraževalne delavnice
  • 1. oktober 2022 - marec 2022: aktivno delo na projektih v stalnem sodelovanju z mentorjem
V projekt bomo povabili do 40 udeležencev in udeleženk, ki bodo organizirani v različne ekipe, pridobili teoretična in praktična znanja ter lahko tudi kot začetniki pri pisanju projektov pripravili projektne ideje za pridobitev finančnih sredstev. Več o projektu.
 
Če te je povabilo pritegnilo in si želiš novega izziva nam pošlji elektronsko sporočilo z motivacijskim pismom, zakaj bi bil ta program prav zate.
 
PRIJAVA
 
Dodatne informacije: projekti@sportniprojektil.com ali 041/797-747 (Katja Koren Miklavec).
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji