Usposabljanje SD1

Jesensko #ŠIBanje v polnem teku

Jesensko #ŠIBanje v polnem teku
Jesenski del sezone #športajmoinberimo smo začeli v Mariboru. Tam, od koder vse skupaj tudi izvira. Na evropski dan jezikov smo v avditoriju Lutkovnega gledališča Maribor spregovorili o športu, ki govori univerzalni jezik sodelovanja, zaupanja, predanosti, bolečine in vere vase.

Šport je svet zgodb, ki navdihnejo, premaknejo, dajo misliti in pomagajo sanjati. Zgodbe vrhunskih športnikov največkrat niso le enostavna pot po stopnicah navzgor, ampak so polne vzponov in padcev. Iskrene izpovedi naših športnih asov, brez filtra in z iskrenostjo v besedi ter srcem na dlani, pa vedno nagovorijo in se dotaknejo vseh.

V Mariboru, kjer smo gostili pet oddelkov različnih šol, so z nami svoje zgodbe delili Glorija Kotnik, Andrej Miklavc in Peter Možic. Vsi trije gostje so se strinjali, da je pri delu z ljudmi (čemur se je v športu praktično nemogoče izogniti) najbolj pomembno, kako se ob nekom počutiš. Prav občutki pa so tisti, ki po njihovem mnenju povezujejo šport in branje.
Gostje so spregovorili o različnih temah: Gloria je z nami delila svojo izkušnjo izgorelosti, Peter je povedal, da na kampu ob večerih preigravajo Groznega Gašperja, Andrej pa je opozoril na iskrenost. Iskreni so le ljudje, ki si upajo prevzeti odgovornost.

Naslednja postaja programa #ŠIBajmo bo v Novem Mestu. 
 
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji