OI Pariz 2024

FIS Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 – ODPRTE PRIJAVE ZA PROSTOVOLJCE

FIS Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 – ODPRTE PRIJAVE ZA PROSTOVOLJCE
FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 predstavlja največjo množično športno prireditev v zgodovini neodvisne Republike Slovenije. Za čas trajanja svetovnega prvenstva med 21. februarjem in 5. marcem 2023 bodo v smučarskih skokih, teku na smučeh in nordijski kombinaciji nastopila vsa največja imena nordijskih športov - 2.500 športnikov iz 70 držav celega sveta, kar bo v Slovenijo pritegnilo preko 250.000 navijačev, ljubiteljev teh športov in zvestih podpornikov, ki so večinsko iz tujine.

Potrebujemo te! Prijave za prostovoljce največjega zimskega športnega dogodka Planica 2023 so odprte! Želiš biti del največjega zimskega športnega dogodka v Sloveniji? Se želiš pridružiti najboljši ekipi prostovoljcev na svetu?

To bo epsko!

Postani prostovoljec na FIS svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju Planica 2023!  
Če šteješ več kot 16 let, se nam lahko pridružiš vsaj 3 zaporedne dni v času prvenstva in si lahko sam zagotoviš namestitev, si na pravem mestu! To je edinstvena priložnost, ki je ne smeš zamuditi! 

Si mojster organizacije, logistike, želiš pomagati pri izvedbi tekmovanj, soustvarjati trajnostne akcije ali koordinirati medijske aktivnosti? Potrebujemo te! 

Zakaj bi se prijavil? 
  • Postal boš del čudovite in edinstvene ekipe prostovoljcev,  
  • Dobiš 2 vstopnici za tekme ob petkih ali nedeljah, 
  • Koristiš lahko brezplačni organizirani avtobusni prevoz Ljubljana - Planica - Ljubljana, 
  • Dobiš dva obroka na delovni dan.
Nič ne more preseči neprecenljivih izkušenj in novih prijateljstev, čudovite zabave ob zaključku prvenstva in posebnega zimskega kompleta oblačil, ki ga lahko obdržiš. Ob zaključku prejmeš še certifikat in dogovorimo se lahko za morebitno sodelovanje na FIS svetovnem pokalu v smučarskih skokih konec marca v Planici. 

Se nam želiš pridružiti? Mi smo prepričani! 

Prijavi se TUKAJ do konca oktobra in naš odgovor prejmeš novembra 2022! 
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji