OI Pariz 2024

Podelitev priznanj OKS-ZŠZ in zahvala predsedniku Gabrovcu

Podelitev priznanj OKS-ZŠZ in zahvala predsedniku Gabrovcu
Prvi dan Dnevov OKS-ZŠZ so zaznamovale številne zanimive debate o različnih s športom povezanih temah. Za zaključek dneva pa so se na večerni prireditvi "Dan OKS-ZŠZ" poklonili ustanovitvi krovne športne organizacije na slovenskem in podelili priznanja posameznikom, ki so pustili pečat na področju športa. Posebno zahvalo so ob koncu namenili tudi predsedniku OKS-ZŠZ v odhodu, Bogdanu Gabrovcu.

Udeleženci dogodka, ki jih je bilo preko 200, so na današnjem dogodku lahko prisluhnili temam o etiki v športu, športu za vse, športu in turizmu in vrhunskem športu. Vzporedno pa je potekal še Olimpijski trenerski forum, kjer so spregovorili o tehnologiji v športu in preobremenitvenem sindromu športnikov ter okrogla miza o pomenu delovanja športne zveze za lokalno skupnost

Jutri bosta na sporedu še dva foruma: forum športnikov in srečanje olimpijcev, v sklopu katerega bodo izvedene tudi volitve Komisije športnikov. Poleg tega bo za športnike organiziran karierni dan. Hkrati bo v Unionski dvorani zaključna konferenca evropskega projekta Usposabljanja strokovnih delavcev v športu. 

Več informacij najdete na uradni spletni strani dogodka: https://dnevioks.olympic.si/

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji