VEČER ZA ZMAGE. Bodite del športno-dobrodelnega dogodka.

VEČER ZA ZMAGE. Bodite del športno-dobrodelnega dogodka.
Vsi, ki delamo v športu in za šport, še kako dobro poznamo moč, ki jo šport prinaša vsem udeleženim. Šport ima moč povezovanja in združevanj. Šport ima moč intenzivnih emocij. Ima pa tudi moč, da v nas prebudi željo po zmagi. Zato bo tudi 2. december 2022, dobrodelno obarvan Večer za zmage, kjer bodo zbrana sredstva namenili Fundaciji Miroslava Cerarja za podporo mladim športnikom iz socialno šibkih okolij.

V mariborski Dvorani Tabor bodo za zmago kar 8-krat stisnili pesti. Na tatamiju se bodo borili Tyra Barada, Žiga Zagoranski, Urška Gazvoda in Ali Botonič. V ringu se bosta poslovilno borila še David Žibrat in Urh Černivšek, priča pa bomo lahko tudi spopadu med srbskim in bosanskim predstavnikom. Najbolj težko pričakovana bo zagotovo glavna borba večera: borba za naslov profesionalnega svetovnega prvaka v kickboksu K1 Wako PRO. Za naslov in za zmago se bo boril Žiga Pečnik.

Ta večer pa bo za vse nas pomembna še ena "zmaga", ki jo lahko osvojimo le skupaj. Ves izkupiček dogodka bodo namreč namenili Fundaciji Miroslava Cerarja za podporo mladim športnikom iz socialno šibkih okolij. Z dogodkom bodo tako poskušali zbrati čim več za tiste, ki brez naše pomoči ne bi mogli sanjati o zmagah.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji