Uroš Mohorič novi namestnik generalnega sekretarja in direktor za področje športa

Uroš Mohorič novi namestnik generalnega sekretarja in direktor za področje športa
Z današnjim dnem se je strokovna ekipa Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez okrepila za novega člana. S 16. januarjem je mesto namestnika generalnega sekretarja in direktorja za področje športa zasedel Uroš Mohorič, športni funkcionar ter dolgoletni član Rokometne zveze Slovenije.

Uroš je zaradi svoje funkcije kot direktor moških reprezentanc pri Rokometni zvezi Slovenije sicer stalni sopotnik strokovne službe slovenskega olimpijskega gibanja, tako da mu delo krovne športne organizacije ni tuje. Novi direktor za področje športa bo tako skrbel za področje vrhunskega športa, športa za vse in športa na lokalni ravni, športnikov in olimpijskih vrednot, slovenske olimpijske akademije in EU pisarne ter Olimpijskega-referenčnega športno-medicinskega centra. Trenutni vršilec dolžnosti generalnega sekretarja Matic Švab ostaja na položaju namestnika generalnega sekretarja in direktorja za poslovne zadeve.

Olimpijski komite Slovenije je tako pridobil pomembnega strokovnjaka s področja športa, ki le-tega pozna v vseh njegovih oblikah. Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami področje športa povzdignil še na višjo raven.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji