Usposabljanje SD1

Razpis delavnic za usposabljanje predstavnikov športnih društev in zvez na področju športnega menedžmenta

Razpis delavnic za usposabljanje predstavnikov športnih društev in zvez na področju športnega menedžmenta
OKS-ZŠZ in Fakulteta za šport sodelujeta pri projektu Sport Go, ki je namenjen pridobivanju kompetenc menedžmenta v športnih organizacij v partnerskih sodelujočih državah projekta in oblikovanju nabora vsebin usposabljanja za menedžment v športnih organizacij.
V sklopu projekta bomo izvedli pilotno usposabljanje za pridobivanje kompetenc kadrov, ki delujejo v športnih organizacijah na področju menedžmenta. Na Fakulteti za šport v Ljubljani in v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru v Ljubljani, bomo organizirali delavnice za usposabljanje predstavnikov športnih društev in športnih zvez, v 6 sklopih:
- Ravnanje z ljudmi v športnih organizacijah
- Projektni menedžment
- Marketing in trženje
- Organiziranje prireditev in dogodkov
- Finance v športnih organizacijah
- Pravni okviri za delovanje in vodenje dejavnosti športnih organizacij

Za vsak sklop bomo izvedli delavnico v obsegu 5 šolskih ur / sklop. Skupaj je predvidenih 30 ur.
Vsi udeleženci, ki bodo prisostvovali na vseh delavnicah, bodo ob zaključku prejeli potrdilo Fakultete za šport, ki velja kot potrdilo o udeležbi in ni potrdilo o uradni usposobljenosti za delo na področju športa. Udeležencem programa pa bomo zagotovili tudi izobraževalna gradiva.

Program, ki je za udeležence v celoti brezplačen, je omejen na okvirno 25 udeležencev. Program bo vodil dr. Gregor Jurak. Predavatelji pa bodo strokovnjaki s posameznih področij. Za vse dodatne informacije pa se obrnite na Aleša Šolarja po telefonu 051 376 289 ali e-pošti ales.solar@olympic.si.

Vsi zainteresirani kandidati izpolnite priloženo prijavnico in jo po e pošti na naslov ales.solar@olympic.si pošljite najkasneje do petka, 18. november 2016.

Več o vsebini delavnice najdete v priponki.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji