Usposabljanje SD1

Zaključna konferenca MLEA v Zagrebu

Zaključna konferenca MLEA v Zagrebu
Po dveh letih trdega dela kako športnikom na enostaven in hiter način podati znanje na področju podjetništva, smo se v Zagrebu udeležili zaključne konference projekta MLEA. Konferenca je potekala 14. marca na Zagrebški šoli za ekonomijo in management (ZSEM), udeležilo pa se jo je preko 300 študentov, športnikov in drugih pomembnih ljudi iz akademskega in športnega sveta.

Projekt MLEA je sofinanciran s strani programa Erasmus+ Evropske unije, vodilni partner projekta je Zagrebška šola za ekonomijo in management (ZSEM, CRO), s projektnimi partnerji, vključno s Stiftelsen Stockholm School of Economics Institute for Research (SWE), WHU - Otto Beisheim School of management (GER), Hrvaškega olimpijskega komiteja (CRO), Olimpijskega komiteja Bosne in Hercegovine (BIH), Olimpijskega komiteja Srbije (SRB), Olimpijskega komiteja Slovenije (SLO) in EUSA Instituta (SLO).

V sklopu projekta je bila opravljena obsežna raziskava o zanimanju športnikov za področje podjetništva. Po končani analizi so udeleženci skupaj s partnerji pripravili spletno platformo, ki je namenjena vsem vrhunskim športnikom, ki na način mikro učenja športniku omogoča pridobivanje znanja na področju podjetništva in razvoja spletnih orodij. Na konferenci je bila prej omenjena spletna pladforma predstavljena, predstavljen pa je bil tudi način delovanja platforme, koraki tečaja, njeni moduli in podrobnosti o posameznem modulu, način točkovanja kot tudi postopek nagrajevanja. Ta platforma, ki je rezultat projekta MLEA, bo uporabila vidike igrifikacije za spodbujanje angažiranosti športnikov in bo omogočila spletno mikroučenje na zahtevo z zagotavljanjem kratkih učnih enot, ki bodo na voljo vsem, ki jih zanima nadaljevanje kariere po športni karieri. Platforma in njene vsebine bodo športniko podale osnove podjetniške ideje in kako začeti lastno podjetje. Za več informacij obiščite www.mlea.eu.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji