OI Pariz 2024

Olimpijci tudi kot prostovoljci

Olimpijci tudi kot prostovoljci
Mednarodni olimpijski komite (MOK) bo v Parizu olimpijcem in olimpijkam nudil neponovljivo izkušnjo prostovoljnega sodelovanja z MOK-ovim oddelkom za športnike v Parizu. Cilj tega projekta je izboljšati zavedanje o MOK-ovih programih, ki so na voljo športnikom.

Olimpijci lahko svoje prijave, vključno z življenjepisom in dopisom lahko oddajo prek elektronske pošte athlete365@olympic.org do 5. aprila 2024. Sprejeti posamezniki bodo dobili priložnost druženja z drugimi olimpijci na različnih Athlete365 lokacijah, izmenjave informacij o MOK-ovi pomoči na in iz tekmovalnih površinah, funkcija pa bo tudi pomagala pri promociji volitev v komisijo športnikov MOK.

GLAVNE ZADOLŽITVE: izbrani kandidati ne bodo dobili le brezplačne nastanitve, uniforme in žepnine, temveč bodo ključni člani pariške ekipe. Njihova osrednja naloga bo podpora delovanja različnih Athlete365 hiš po Franciji, vključno z dialogom z drugimi olimpijci in olimpijkami o celoletni podpori svetovne krovne športne organizacije in promocija drugih podpornih programov pod okriljem MOK. 

TRAJANJE IN LOKACIJA: Gre za aktivno vlogo med 17. julijem in 11. avgustom 2024, olimpijci pa morajo biti v tem času brez drugih obveznosti. Pred začetkom iger bodo izbrani kandidati deležni izobraževanja v juniju in praktičnega dela v olimpijski vasi 17. julija. Člani MOK ekipe bodo delovali v Athlete365 hišah v olimpijskih vase v Parizu, Lillu, Marseillu in Chatearouxu

Več informacij o nalogah in zahtevanih veščinah ter veščinah je dostopnih na povezavi

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji