Usposabljanje SD1

Tudi v Sloveniji uradno obeležili 1 leto do ZOI Pjongčang 2018

Tudi v Sloveniji uradno obeležili 1 leto do ZOI Pjongčang 2018
V soboto smo na Rogli z dogodkom Zimski olimpijski dan obeležili 1 leto do največjega športnega dogodka prihajajočega leta, zimskih olimpijskih iger, ki bodo v južnokorejskem Pjongčangu.
Otroci, družine in vsi športni navdušenci, željni zimske zabave, so se v soboto pridružili Olimpijskemu komiteju Slovenije ter skupaj z nami uradno začeli odštevanje do naslednjih zimskih olimpijskih iger.

 

Vreme je bilo kot naročeno za opravljanje zimskih športnih izzivov, za katere so se vsi tisti, ki so uspešno opravili vse izzive, potegovali za glavno nagrado: družinski vikend paket na Rogli. Športni ambasadorji in olimpijci so pripomogli k še bolj olimpijskemu duhu, deskar Žan Košir, sankač Domen Pociecha, alpska smučarka Alenka Dovžan ter hokejist Tomaž Razingar pa so otroke še dodatno zabavali in podučili, vsak o svojem športu.

 

Da nismo bili lačni in žejni so poskrbeli naši sponzorji, ki so skupaj z nami poskrbeli za športne izzive in privlačne nagrade. Glavni sponzor OKS-ZŠZ banka SKB je podelila 600 krofov, sponzor Petrol je delil čaj ''TO GO'', Telekom Slovenije je razveseljeval s promocijskimi nagradami in Alpsko mleko nas je pocrkljal s čokoladnim in vanilijem mlekom.

 

Ne smemo pozabiti tudi na maskote, katerih so bili še posebej veseli naši najmlajši. Maskota OKS-ZŠZ lisjak Foksi je v družbi SKB Papija in maskote Rogle, Zlodeja skrbela za otroško vzdušje in smeh na smučiščih na Rogli. Vsekakor dan, vreden obiska!

 

Več fotografij sobotnega dne najdete v albumu pod zavihkom medijsko središče.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji