Usposabljanje SD1

Podelitev priznanj OKS-ZŠZ športnikom na Jesenicah

Podelitev priznanj OKS-ZŠZ športnikom na Jesenicah
Že osmo leto zapored je Regijska pisarna OKS–ZŠZ Jesenice organizirala podelitev priznanj športnikom iz Gorenjske regije.
Prireditev je bila organizirana v gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah, v ponedeljek 6.marca ter združena s podelitvijo priznanj Športne zveze Jesenice za športnike, ki prihajajo iz občine Jesenice.  Predsedniku Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenju športnih zvez Bogdanu  Gabrovcu se je, kot častni gost prireditve, udeležil tudi predsednik Državnega sveta Mitja Bervar.

Pred podelitvijo priznanj je prisotne nagovoril predsednik OKS-ZŠZ  Bogdan Gabrovec , ki je bil tudi podeljevalec priznanj. Ker so mednarodna tekmovanja v polnem zagonu, je bilo kar nekaj športnikov odsotnih, zato jim bodo priznanja izročena kasneje.

Športna zveza Jesenice je za uspehe v letu 2016 s plaketami nagradila 61 športnikov ter sedem športnih delavcev iz jeseniške občine za  njihovo dolgoletno delo v društvih. Za posebna dosežka v letu 2016  sta  priznanji prejela plavalka Anja Klinar za svoj četrti nastop na OI ter uspešno plavalno leto in Dejan Pavlović za naslov svetovnega prvaka v kick boksu po verziji WKF v kategoriji do 86 kg.
Priznanje za življenjsko delo v športu pa je prejel hokejist in olimpijec ter dolgoletni hokejski trener Janez Mlakar .
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji