Usposabljanje SD1

Poseben dogodek: Management v športu - dvojna kariera športnikov in družbena odgovornost

Poseben dogodek: Management v športu - dvojna kariera športnikov in družbena odgovornost
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 36. leto organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti. V sklopu letošnje konference z naslovom »Odgovorna organizacija«, bo tudi sekcija Managementa v športu, ki jo organizira OKS-ZŠZ skupaj z MIZŠ.
Poseben dogodek na temo dvojne kariere športnikov in družbena odgovornost bo organiziran v okviru konference, v petek, 24. marca 2017 s pričetkom ob 9. uri.

Za iskanje priložnosti na področju dvojne kariere športnikov se nam bodo pridružili različni sogovorniki, ki bodo predstavili svoje poglede na to pomembno področje z vidika predstavnikov zakonodajalcev, odločevalcev, gospodarstva, izobraževalnega sektorja in podjetja za kadrovski management. Ureditev na ravni Slovenije bomo lahko primerjali tudi z Avstrijskim modelom dvojne kariere športnikov. Dogodek pa zaključili z okroglo mizo, ki bo organizirana kot javna obravnava tematike dvojna kariera športnikov in družbena odgovornost v Sloveniji.

Verjamemo, da je uspešno povezovanje deležnikov na področju dvojne kariere športnikov ključno, da se izobraževanje in zaposlovanje ter ostale možnosti za podporo športnikov čim bolj približajo športnikom, ki bodo v primeru uspešne vključenosti v družbo, tudi po končani športni karieri zgled odličnosti v Slovenski družbi.
Dogodek Dvojna kariera športnikov in družbena odgovornost je za vse udeležence brezplačen. Prijava je potrebna preko spletnega obrazca za prijave.

Več o dogodku in program sta na voljo na tej povezavi.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji