Usposabljanje SD1

Hokejisti - kandidati za nastop na olimpijskih igrah v Pjongčangu

Hokejisti - kandidati za nastop na olimpijskih igrah v Pjongčangu
Danes, 302 dneva pred slovesno otvoritvijo, so se na Bledu novinarjem predstavili člani hokejske reprezentance Slovenije, kandidati za nastop na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu 2018.
Kljub temu, da bo hokejski turnir v Pjongčangu osiromašen in brez najboljših hokejistov sveta, saj so lastniki klubov, ki nastopajo v ligi NHL, sklenili, da drugo leto ne bodo prekinili tekmovanja v tej najmočnejši ligi na svetu, bodo tudi tokrat oči svetovne javnosti uprte v hokejske akterje. Čeprav brez Anžeta Kopitarja, bodo slovenski oklepniki storili vse, da ponovijo uspeh iz iger v Sočiju, ko so z izvrstnimi igrami in odličnim sedmim mestom presenetili prav vse. Tudi na Bledu so slovenski oklepniki v en glas zagotavljali, da bo tudi v Pjongčangu Slovenija povezana in združena.

V nadaljevanju druženja s sedmo silo je bila podpisana tudi sponzorska pogodba z družbo Coca-Cola. The Coca-Cola Company na globalni ravni podpira olimpijske igre že od leta 1928 in je ponosni partner štafete olimpijske bakle od leta 1992. S podporo Mednarodnega olimpijskega komiteja ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem in širi olimpizem med milijoni potrošnikov po vsem svetu skoraj 90 let. »Odločitev, da podpremo olimpijske sanje tudi v Sloveniji, je torej logičen naslednji korak. Z aprilom začenjamo nacionalno pobudo #Vednopodpiraj, s katero želimo spodbuditi slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih ves čas brezpogojno podpirajo – v času vzponov in padcev,« je poudaril Luca Santandrea, direktor franšiže za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in dodal: »Pomemben motiv za podpis sponzorske pogodbe z OKS-SZS je tudi zaveza Coca-Cole, da spodbuja dobrobit skupnosti in da prispeva k vzgajanju močnejših prihodnjih generacij.«


 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji