Usposabljanje SD1

Coca-Cola podarja štartnino za Nočno 10ko kar 35 srečnim izžrebancem

Coca-Cola podarja štartnino za Nočno 10ko kar 35 srečnim izžrebancem
Sponzor OKS, podjetje Coca-Cola tudi letos sodeluje pri projektu Moja olimpijska norma. Letos so se odločili, da bodo kar 35 srečnim izžrebancem, udeležencem #mojanorma podarili štartnino za Nočno 10ko!
Projekt Moja olimpijska norma je aprila s šestmi regionalnimi dogodki po Sloveniji združil več kot 500 športnih navdušencev, nekateri pa so svojo telesno pripravljenost sporočili kar prek mobilne aplikacije Team Slovenia. Coca‐Cola v Sloveniji je kot partnerica projekta, ki ga letos že drugo leto zapored organizira Olimpijski komite Slovenije‐Združenje športnih zvez, izmed vseh tekačev izžrebala 35 srečnežev. Ti si lahko z osvojitvijo olimpijske norme priborijo startnino za tekaško preizkušnjo Nočna 10ka.

Projekt Moja olimpijska norma vsakomur omogoča, da izboljša svojo telesno pripravljenost in na lastni koži izkusi, kako se počutjo olimpijski junaki. Za dva meseca, med aprilom in junijem, so udeleženci obuli čevlje vrhunskih športnikov in trenirajo s podporo priznanih športnih strokovnjakov. Tudi 35 tekačev, ki jih je izžrebala Coca‐Cola , se sedaj intenzivno pripravlja na zaključni dogodek, ki bo 18. junija v Ljubljani. Vsi tekači iz petntrideseterice, ki bodo dosegli ali presegli svojo olimpijsko normo, bodo za nagrado prejeli brezplačno udeležbo na dogodku Nočna 10ka, katerega generalni sponzor je Coca‐Cola in bo 8. julija na Bledu.

Partnerstvo na Moji olimpijski normi predstavlja nadgradnjo dvoletnega projekta Pospeši ritem, ki ga je v sodelovanju s strokovnjaki organizirala Coca‐Cola v Sloveniji. Projekta Moja olimpijska norma in Nočna 10ka sta del številnih aktivnosti, ki jih Coca‐Cola v Sloveniji pod okriljem pobude #Vednopodpiraj in štriletnega partnerstva z Olimpijskim komitejem Slovenije‐Združenjem športnih zvez načrtuje v obdobju do zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji