OKS podpisal pogodbo z družbo Kopija nova d.o.o.

OKS podpisal pogodbo z družbo Kopija nova d.o.o.
Pred uvodom v 24. redno sejo IO OKS-ZŠZ smo podpisali pogodbo z družbo Kopija nova, ki osnovne in srednje šole oskrbuje delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami.
Družba Kopija-nova iz Maribora se že 21 leto ukvarja z organizirano oskrbo z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami. Sodelujejo z 99% vseh osnovnih šol in 62% vseh srednjih šol v Sloveniji.

Ker se zavedajo pomena športa v vsakdanjem življenju šolarjev, na zmagovalni poti že več let ponosno podpirajo Filipa Flisarja, ki mladim daje odličen zgled in vzbuja željo po športnih dosežkih. V letošnjem letu so družbi Kopija-nova naredili še korak naprej in se odločili športu nameniti še poseben pridih ter tako poudarili športno vzgojo in pravilno športno opremo.

Nastal je projekt Športna oprema del šolskih potrebščin, ki je že v teku. Kvalitetni kompleti športne opreme v barvah slovenske olimpijske reprezentance so tako že na voljo slovenskim šolarjem. V družbi Kopija-nova si bodo zelo prizadevali za uspešnost projekta katerega cilj je, da bodo slovenski šolarji pri športni vzgoji primerno oblečeni in v barvah Slovenije, s čimer bodo med mladimi naredili premik tudi v smeri dvigovanja nacionalne zavesti.

V družbi Kopija-nova so aktivno vstopili v prodajno obdobje za šolsko leto 2017/18. V času zbiranja prednaročil do sredine julija, si bodo zelo prizadevali, da bodo tudi letos kvalitetno oskrbeli čim večje število slovenskih šolarjev in s tem prihranili čas, denar in skrbi tako šolnikom kot staršem. Ob tem pa so svoje misli usmerili že v prihodnje leto, ko bodo v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije projekt športne opreme še dodatno razvili in približali slovenskim šolarjem in športnim pedagogom.

Njihovo ponudbo športne opreme si lahko ogledate tukaj.
 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji