Mini olimpijada navdušila otroke na Gorenjskem in v Novem mestu

Mini olimpijada navdušila otroke na Gorenjskem in v Novem mestu
Sponzorja Olimpijskega komiteja Slovenije, Toyota in Krka, sta minuli vikend preživela olimpijsko - v družbi ekipe OKS, zadolžene za Mini olimpijado ter posebnima gostoma, hokejskima legendama, Tomažem Razingerjem in Nikom Zupančičem.
Veliki sponzor OKS, Toyota Slovenija, je v sodelovanju s časnikom Finance že drugo leto zapored organizirala družinski dogodek Moja eko zgodba, del katere je bil tudi olimpizem. Ekipa Mini olimpijade je poskrbela, da so se otroci na Gorenjskem zabavali ob pestrem športnem dogajanju, ki ga je dodatno popestril selektor hokejske reprezentance Slovenije, Nik Zupančič. Nik je skupaj z otroki opravil olimpijski protokol ter se preizkusil v vseh petih postajah Mini olimpijade na gradu Lambergh.

 

Sponzor OKS, podjetje Krka, pa je v Novem mestu organizirala Krkin športni dan. Posebni gost in udeleženec Mini olimpijade v športnem parku Loka je bil olimpijec, zastavonoša in hokejska legenda, Tomaž Razinger. Enako kot Nik je tudi on opravil z olimpijsko slovesnostjo ter vsem otrokom podelil mini kolajne za njihovo udeležbo v športnem programu. Vse skupaj je pridno spremljala maskota OKS, lisjak Foksi, ki je še dodatno popestrila dogajanje za otroke v Novem mestu.

 

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji