Usposabljanje SD1

Pogovorni asistent Foksi krepi slovensko olimpijsko ekipo na Facebooku

Pogovorni asistent Foksi krepi slovensko olimpijsko ekipo na Facebooku
Slovenska olimpijska reprezentanca je dobila novega člana! Slednji ne bo zastopal slovenskih barv na olimpijskih igrah v Pjongčangu prihodnje leto, temveč bo skrbel, da bodo slovenski navijači na Facebooku najhitreje obveščeni o olimpijskem dogajanju in zanimivostih.
Spoznajte Foksija, pogovornega asistenta, ki domuje na Facebooku.
Foksi je maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, svoj dom pa je dobil tudi v Facebookovem poštnem predalu oz. v pogovorni aplikaciji Messenger. Sproščen in dobrovoljen lisjak je specialist za vse olimpijske športe, torej pravi kandidat za funkcijo pogovornega asistenta oz. »chatbota«, kakor temu rečejo v angleškem jeziku.
 
Na vašo željo vam bo najpomembnejše informacije dostavil kar sam, neposredno v Messenger oz. vaš Facebookov predal s sporočili. Tako vam bo denimo prišepnil, kdaj in kako bodo na OI v Pjongčangu nastopali naši športniki. Potrudil se bo, da ne boste zamudili ničesar pomembnega ter prvi izvedeli najpomebnejše informacije o slovenskih olimpijcih in olimpijskih igrah.
 
Na zalogi ima tudi kopico koristnih informacij in zanimivosti o OI v Pjongčangu, zbral je kratko zgodovino igrer, lahko pa ga tudi povprašate o dobitnikih slovenskih kolajn vse od OI v Barceloni ‘92. Ali pa o uradnih izdelkih slovenske olimpijske reprezentance iz e-trgovine.
 
Znanje slovenskega olimpijskega pogovornega robota oz. asistenta je tako široko, da vas bo v duhu zdrave tekmovalnosti celo izval v kratkem kvizu. Morda veste, kaj predstavljajo olimpijski krogi? Foksi ve!
 
Foksi že nestrpno pričakuje prižig olimpijskega ognja v Pjongčangu, pa vi? Poskrbite, da bo predolimpijski čas obema minil hitreje in ga obiščite, saj se zares rad pogovarja. Njegov »brlog« se skriva tukaj.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji